naw

 

FACEBOOK

Wij zijn een nette massagesalon, dus ...
GEEN erotische massages!!

Last Updat/e 30/11/2017

SIAM ROYAL THAI MASSAGE • TRADITIONELE THAISE MASSAGE • KvK nr. 32168004

Basisprincipes van Thaise massage
   
Voor een goede gezondheid moet de levensenergie ongehinderd kunnen stromen door een onzichtbaar netwerk van kanalen. Een Thaise masseur probeert de energie in balans te brengen door de kanalen uit te rekken en geeft met zijn handen, voeten en ellebogen druk op bepaalde punten langs die kanalen. Het idee is dat het fysieke lichaam een middel is om het emotionele of psychische lichaam te bereiken. De masseur creëert traditiegetrouw een meditatieve sfeer.
Thaise massage is heel anders dan een de meeste massages die wij kennen. De massage is dynamisch en afwisselend. In Thailand is deze massage om je lichamelijk en mentaal jong en vitaal te houden. Van oorsprong had de massage een heilige status en werd door Boeddistische monniken in tempels gegeven.

Effecten van Thaise massage
Thaise massage verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam en is daarom ook uiterst geschikt voor dansers of sportmensen. Door de massage wordt de bloedsomloop verbeterd. De spanning in de spieren vermindert en de elasticiteit van de spieren verbetert. Ook het zenuwstelsel wordt gestimuleerd wat resulteert in een verhoogde activiteit. De ademhaling wordt dieper en rustiger en de spijsvertering wordt gestimuleerd. Door de verbeterde circulatie gaat ook de huid mooier worden.

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn.
Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. 'spanningshoofdpijn', chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.
Bij een gehele massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven.

De zwangerschap is een periode waarin er veel van je lichaam geëist wordt.
De extra kilo's vormen een toenemende belasting. Veel vrouwen krijgen in de loop van de zwangerschap fysieke klachten.

zwanger  

De meest voorkomende klachten zijn:
• vermoeidheid
• (lage) rugpijn
• pijnlijke benen en voeten
• slecht slapen
• krampen

Je lichaam maakt tijdens de zwangerschap overuren.
Dus ook zonder specifieke klachten is het geen overbodige luxe het overbelaste lichaam met een ontspanningsmassage tot rust te laten komen. Zwangerschapsmassage is een uitstekende manier om pijnklachten te verzachten en je lichaam te laten ontspannen.

 
   

Zwangerschapsmassage is geen dieptemassage maar een ontspanningsmassage.
Je wordt gemasseerd op een zachte vriendelijke manier waarbij je je snel op je gemak zal voelen.

Je kan kiezen voor een rugmassage of een meer uitgebreide massage inclusief een voetenmassage. Geef je eigen wensen aan, het is jouw verwenmoment.

 
Anti-stress massage is een combinatie van verschillende massage technieken.
Het is een ontspannende massage van het hele lichaam.
Je wordt gemasseerd in je totaliteit als mens, met een respectvolle aandacht. Bij de massage krijgen de structuur en de samenhang van je lichaam speciale aandacht waardoor deze massage ook sterk verbindend en helend werkt.
Je leert je lichaam aanvaarden zoals het is.
Deze massage is geen kinesitherapie, geen sportmassage en heeft absoluut geen enkele seksuele bedoeling. Deze massage wordt uitgevoerd in een goedverwarmde kamer met zachte relaxerende achtergrondmuziek. Je ligt comfortabel en hebt de tijd om tot jezelf te komen. Je mag je spanningen laten wegebben en je overgeven aan veilige handen die met zachte, diepgaande bewegingen de verschillende delen van het lichaam masseren. Warme olie helpt om de soepele glijdende bewegingen te bekomen, terwijl de etherische olie een kalmerende werking bevordert.
Grote bewegingen verbinden de verschillende delen van het lichaam en benadrukken de samenhang ervan als geheel. Na de massage wordt je afgedroogd en warm toegedekt. Je krijgt tijd en ruimte om deze totaalindruk te laten bezinken.
De spieren in rug, nek en schouders hebben veel te verduren. Vaak krijgen deze spieren te weinig rust, zodat ze gespannen en pijnlijk kunnen aanvoelen. Veel mensen nemen letterlijk te veel last op hun schouders en in stressvolle periodes ligt overbelasting al snel op de loer!
Massage kan hier verandering in brengen en de spieren weer soepel maken. Door hierbij gebruik te maken van etherische oliën wordt het effect verhoogt. Door preventief de rug, nek en schouders te behandelen blijken chronische problemen te verminden.

Doel

• Ontspanning van lichaam en geest
• Bevorderen van doorstroming van energie, bloed en zuurstof
• Afvoeren van afvalstoffen
• Opheffen van pijnklachten
• Verbetering van: ademhaling, nachtrust, concentratie, en het incasseringsvermogen

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.
Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.
Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.

 

••• NIEUW: Zwangerschaps Massage. Jouw ultieme verwenmoment tijdens de mooiste periode in je leven. Info vind je hier ••• SPORTBLESSURES? Wij helpen je er van af ••• Wist je dat je de 11de massage cadeau krijgt van Siam Royal Thai Massage •••