Magnesium

Wat magnesium doet voor het lichaam

Unsplashed background img 1

nature

Magnesium bij spierkrampen

Magnesium zorgt voor het ontspannen van spieren. Bij een magnesium tekort kunnen er spierkrampen ontstaan.  

nature

Hoofdpijn en migraine

Magnesium heeft een ontspannende werking op het hoofd en de nekspieren. Hierdoor kan Permsal verlichting bieden bij veel gevallen van hoofdpijn.

nature

Reumatische klachten

Reumatische aandoeningen zoals artrose, artritis en osteoporose kunnen gevolgen zijn van een langdurig magnesiumtekort.

nature

Zwangerschap

Door de groei van de foetus vraagt het lichaam naar extra magnesium. Magnesium zorgt voor meer ontspanning tijdens de zwangerschap.

nature

Kinderen

Bij kinderen is magnesium van groot belang voor de ontwikkeling van botten, tanden en spieren. 

nature

Slaapstoornissen

Een tekort aan magnesium kan slaapstoornissen veroorzaken. Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen functioneren. 

Versterk je weerstand met magnesium

Unsplashed background img 2

Magnesium wordt als lichaamseigen stof opgenomen door de huid. Hierdoor heeft de magnesium direct een positief effect op uw lichaam. Gemiddeld heeft een mens ongeveer 400 mg magnesium per dag nodig, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld het lichaamsgewicht, levensstijl en leeftijd. Idealiter wordt deze 400 mg gehaald uit voeding, maar helaas eten we niet altijd de juiste voeding om dit binnen te krijgen en ontstaat er een tekort aan het mineraal in ons lichaam. Het tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met voedingssupplementen. Naast het slikken van magnesiumpillen is tegenwoordig opname via de huid populair. Dit is een betere manier om een magnesiumtekort tegen te gaan. Het opgeloste magnesium dringt via de huid rechtstreeks door in de cellen, waar het meteen zijn heilzame werk kan doen.

Magnesium olie is nu verkrijgbaar bij Siam Royal Thai Massage

Unsplashed background img 3