Siam Royal Thai Massage

Anti-Stress Massage

Anti-stress massage is een combinatie van verschillende massage technieken. Het is een ontspannende massage van het hele lichaam.

Je wordt gemasseerd in je totaliteit als mens, met een respectvolle aandacht. Bij de massage krijgen de structuur en de samenhang van je lichaam speciale aandacht waardoor deze massage ook sterk verbindend en helend werkt. Je leert je lichaam aanvaarden zoals het is.

Deze massage is geen kinesitherapie, geen sportmassage en heeft absoluut geen enkele seksuele bedoeling. De massage wordt uitgevoerd in een goedverwarmde kamer met zachte relaxerende achtergrondmuziek. Je ligt comfortabel en hebt de tijd om tot jezelf te komen. Je mag je spanningen laten wegebben en je overgeven aan veilige handen die met zachte, diepgaande bewegingen de verschillende delen van het lichaam masseren. Warme olie helpt om de soepele glijdende bewegingen te bekomen, terwijl de etherische olie een kalmerende werking bevordert.

Grote bewegingen verbinden de verschillende delen van het lichaam en benadrukken de samenhang ervan als geheel. Na de massage wordt je afgedroogd en warm toegedekt. Je krijgt tijd en ruimte om deze totaalindruk te laten bezinken.

Bij de anti-stress massage wordt de aromatische Leelawadee olie gebruikt; rustgevend met een prettig aroma.