Siam Royal Thai Massage

Anti Migraine Massage

Wanneer je vaak last van migraine en gewone hoofdpijn hebt dan is de Anti Migraine Massage zeker aan te raden. Artsen uit het oosten en westen raden een massage bij migraine aan. Maar dit is om verschillende redenen, westerse artsen zijn er van overtuigd dat hoofdpijn ontstaat omdat er een hele verzameling spiertjes de huid te strak aantrekken. Wanneer er een massage uitgevoerd wordt dan worden deze spiertjes weer ontspannen en zal de hoofdpijn verdwijnen.

Oosterse artsen beweren dat hoofdpijn ontstaat door energie die vast zit rondom het hoofd. De energiestroom is nodig voor een goede gezondheid en deze wordt op dat moment dus verstoord. Ze geloven dat een massage de pijn verlicht en de energiestroom weer op gang brengt. Dit zorgt voor het verdwijnen van de hoofdpijn. Medicatie is op lange termijn niet de juiste oplossing voor het laten verdwijnen van de hoofdpijn. Het is eignlijk het negeren van de hoofdpijn.

Anti Migraine Massage is een natuurlijke manier om de pijn te laten verdwijnen. Mensen die jaren lang met migraine aanvallen en andere hoofdpijn rondlopen zullen verbaasd zijn over het effect van deze massage. Het is mogelijk dat de massage meerdere keren uitgevoerd moet worden. De massage duurt 30 min. en kost € 25,=